Océ-Nederland en Markzware Europe kondigen samenwerking aan op het gebied van online preflighting

Océ-Nederland en Markzware Europe kondigen samenwerking aan op het gebied van online preflighting

Gorinchem, 8 februari 2007 – Océ-Nederland B.V. en Markzware Europe B.V. kondigen vandaag een samenwerking aan op het gebied van online preflighting software waarmee digitale bestanden kunnen worden gecontroleerd op fouten en onjuistheden. Door deze fouten kunnen stagnaties ontstaan in het digitale drukproces met alle nadelige gevolgen van dien op het gebied van productie, marge, efficiency, etc. Veel grafische bedrijven ondervinden dagelijks de problemen hiervan, aangezien 70% van alle PDF’s of andere printbare bestanden fouten bevat.

Met behulp van SafetyNet van Océ en Markzware behoren deze fouten tot het verleden, aangezien het digitale bestand op fouten wordt gecontroleerd voordat het wordt verzonden vanuit de klant naar het grafimedia bedrijf. Hierdoor ontvangt het grafisch bedrijf voortaan alleen goede bestanden die voldoen aan de voorwaarden die het grafisch bedrijf hieraan stelt. Hierdoor ontstaat een gestroomlijnde productie zonder oponthoud. SafetyNet is gebaseerd op Markzware’s krachtige en gepatenteerde FlightCheck Online. Het biedt een pro-actief en veilig online systeem voor het aanleveren van digitale bestanden.

Uiteraard heeft deze online bestandscontrole geen gevolgen voor de klantvriendelijkheid van het grafisch bedrijf aangezien de klant via een eenvoudige gebruikersinterface door het proces van online preflighting wordt geleid. Dit gebeurt aan de hand van een digitale opdrachtbon die direct wordt ingevuld door de klant. De gebruikersinterface van Safety.Net is volledig aan te passen en af te stemmen per klant of klantgroep, waardoor het grafisch bedrijf zelf kan bepalen waaraan de aan te leveren bestanden dienen te voldoen.

Naast de voordelen voor wat betreft productiviteit en gebruiksvriendelijkheid is SafetyNet 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Hierdoor kunnen klanten op ieder moment van de dag opdrachten versturen naar het grafisch bedrijf.

Op de Grafische Vakbeurs Gorinchem wordt SafetyNet doorlopend gedemonstreerd op de stand van Océ (standnummer 231).

Over Markzware
Sinds 1995 is Markzware de marktleider in het ontwikkelen van kwaliteitsgaranderende, data- converterende en workflow oplossingen voor de internationale graphic art, drukkerijen, uitgeverijen en digitale multimedia industrieën. Markzware is gevestigd in Santa Ana, California, USA. Markzware Europe B.V., in Rijswijk, is het hoofdkantoor voor alle activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Océ-Nederland B.V.
Edwin Beeker
Product Manager
(073) 6 815 507
edwin.beeker@oce.com

© 2007 Markzware. All rights reserved. Covered by U.S. Patent # 5,963,641
###

Océ-Nederland en Markzware Europe kondigen samenwerking aan op het gebied van online preflighting

Share with your friends...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest

Related Articles

close-link

Stay Connected!

SUBSCRIBE
Close