Markzware Kondigt De Uitgave Van MarkzTools 7 Aan

RIJSWIJK, Nederland—6 December 2006— Markzware, de leider in ontwikkeling van preflighten, data-extractie en conversie-software, kondigt de uitgave van MarkzTools 7 voor de met-QuarkXPress7- functionerende Macintosh aan.

MarkzTools is een ‘wonderinstrument’ dat dient als ‘documentverzekering’, evenals voor het redden van corrupte QuarkXPress projectbestanden. MarkzTools wordt gebruikt als een actieve XTension die de integriteit van QuarkXPress-documenten verifiëert alvorens het originele bestand te overschrijven. Deze waardevolle XTension verhindert (ongewenste) rampen, bijvoorbeeld een foute file die niet geopend kan worden voor correctie of bewerking.

De extra functionaliteit die MarkzTools verstrekt, staat toe dat gebruikers direct QuarkXPress 7-projecten kunnen opslaan als een Quark 4.1-document. Bovendien, kan het voorbeelden van afbeeldingen omzetten naar ‘grijs’, zodat de bestandsgrootte van projecten drastisch verminderd wordt.

Deze XTension is al meer dan 14 jaar populair onder duizenden gebruikers van QuarkXPress.

MarkzTools 7 is te verkrijgen via een erkende reseller van Markzware, zoals Xcite of bezoek http://www.markzware.com/support/resellers/ voor een uitgebreide lijst van dealers in uw omgeving. Online aanschaffen is ook mogelijk bij Markzware Europe via http://www.markzware.com/products/. De MSRP (Manufacturers Suggested Retail Price) is €199 per stuk en site licences zijn op aanvraag verkrijgbaar. Voor meer informatie bezoek http://www.markzware.com/products/.

About Markzware
Markzware is the leading developer of quality assurance, data conversion and workflow solutions for the international graphic arts, printing, publishing and digital multimedia industries. Markzware is a privately held company based in Santa Ana, California. Markzware B.V., located in Rijswijk, the Netherlands, is the company’s headquarters for activities in Europe, the Middle East, Africa and Asia. http://www.markzware.com

© 2006 Markzware. All rights reserved. Covered by U.S. Patent # 5,963,641
###

Markzware Kondigt De Uitgave Van MarkzTools 7 Aan

Title: Markzware Kondigt De Uitgave Van MarkzTools 7 Aan
Published on: December 6, 2006
David Dilling

Related Articles

Stay Connected!

SUBSCRIBE
Close