Nieuw! Markzware Q2ID v3 – Opent Quark v7 Documenten In Adobe CS3

QuarkXPress To InDesign (Q2ID) Conversie module is een alles-in-één-oplossing om eenvoudig QuarkXPress documenten te kunnen openen in InDesign v5 (CS3)

RIJSWIJK, Nederland – 27 Juli 2007 – Ontwerpers, drukkerijen en creatieven die worstelen met het opnieuw opmaken van QuarkXPress documenten in Adobe InDesign, kunnen nu talloze uren besparen met deze geweldige uitgave die nu InDesign v5 (CS3) ondersteunt.

Michael Deme, redacteur van Adventure Cyclist Magazine zei: “Markzware’s Q2ID levert een enorme tijdsbesparing op voor onze productiemedewerkers. Voor mensen die InDesign verkiezen boven Quark is het een enorm voordeel de mogelijkheid te hebben een XPress document alleen te hoeven bijwerken in plaats van het in zijn geheel opnieuw te moeten opmaken. Het gebruiksgemak ervan komt daar nog bij als prettige bijkomstigheid. Ik ben blij dat we Q2ID in onze standaard softwarelijst hebben opgenomen.”

De Q2ID document conversie bespaart ontelbare uren uitzoeken, opnieuw opmaken en formatteren. Dit product converteert en transformeert documenten die gemaakt zijn in QuarkXPress op Windows of Apple Macintosh systemen naar nieuwe Adobe InDesign documenten.

Volgens Becky Pronia, Art Director van Brown Derby International Wine Center: “Bij de overstap naar InDesign heb ik me door Q2ID geen seconde druk hoeven te maken over het opnieuw opmaken van documenten van bladen die eerder waren opgemaakt in Quark XPress. Alles dat ik hoefde te doen was het document te openen en het werd automatisch geconverteerd naar het formaat dat ik wilde. Ik hoef er niet eens bij na te denken. Ik heb het één keer geladen en de snelle conversies hebben me sindsdien uit de problemen gehouden.”

Als u QuarkXPress v3.3 tot 7.x documenten heeft kan u deze nu gemakkelijk converteren met de Q2ID Plugin die nu ook Adobe InDesign v5 (CS3) ondersteunt.

Prijs en beschikbaarheid
Q2ID v3 (Quark to InDesign) is beschikbaar voor download of op CD-ROM voor Euro 199 voor nieuwe gebruikers. Geregistreerde gebruikers van eerdere versies van Q2ID v1.x en later kunnen upgraden voor Euro 99. Speciale prijzen voor Educatie en afname van vijf stuks of meer zijn beschikbaar. Voor meer informatie, ga naar http://www.markzware.com/products/q2id/

Over Markzware
Markzware is de belangrijke ontwikkelaar van kwaliteitsoplossingen voor het controleren, converteren en repareren van grafische data in de workflow van grafische bedrijven, uitgeverijen en de digitale multimedia industrie. Markzware is een privaat bedrijf gesitueerd in Santa Ana, Californië, Verenigde Staten. Markzware B.V., gesitueerd in Rijswijk, Nederland, is het hoofdkantoor voor alle activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Contact:
David Dilling
Markzware Europe
pr@markzware.nl
++31 70 307 2977

© 2007 Markzware. Alle rechten voorbehouden. Gedekt door U.S. Patent #5,963,641.
###

Nieuw! Markzware Q2ID v3. Opent Quark v7 Documenten In Adobe CS3.

Title: Nieuw! Markzware Q2ID v3 – Opent Quark v7 Documenten In Adobe CS3
Published on: July 27, 2007
David Dilling

Related Articles

Stay Connected!

SUBSCRIBE
Close