Markzware Geeft Haar Beroemde Plug-In Q2ID (v2) QuarkXPress 7 Naar InDesign Uit

RIJSWIJK, Nederland – 08 November 2006 — Markzware, de marktleider in het ontwikkelen van preflighting-, data-extractie- en conversie software kondigt met genoegen de directe uitgave van de bekende update van Q2ID (v2) – QuarkXPress naar Adobe InDesign aan. Het is een Adobe InDesign plugin die een geïnstalleerde en geactiveerde versie van Adobe InDesign v3 (CS) of v4 (CS2) vereist voordat Q2ID word geïnstalleerd.

Deze belangrijke update maakt mogelijk dat QuarkXPress documenten vanaf versie 3.3 tot en met 7.0 omgezet en gebruikt kunnen worden in InDesign CS of CS2. Q2ID (v2) is een one-stop oplossing die op een simpele manier bijna 100% van de originele QuarkXPress kenmerken en instellingen converteerd naar een InDesign file. “Q2ID (v2) is een merkbare tijdbesparing die het moeizame proces van opnieuw opmaken van data vergemakkelijkt. Aangezien het creëren van een dergelijk data conversie-instrument technisch gezien erg moeilijk is en er data wordt omgezet, stellen wij voor dat de gebruiker zijn of haar werk te allen tijde controleert vóór het drukken ervan.” zegt Patrick Marchese, president van Markzware.

Q2ID (v2) bespaart veel tijd. Ik heb honderden bedrijven geholpen bij de overgang van Quark naar InDesign. Zonder Q2ID is het een kwestie van twee maal ‘downsaven’ naar Quark 4. Vaak heeft de klant niet alle versies, voornamelijk Quark 5. Nu kunnen zelfs files in Quark 7 direct worden omgezet. Het is geniaal!” Clint Funk, Funk & Associates, print production workflow consultant, www.clintfunk.com.

Enkele van de onderdelen die Q2ID zal omzetten naar InDesign zijn fonts en typogrammen, gelinkte afbeeldingen en illustraties, kleuren, gelinkte en ongelinkte tekstkaders, CMYK specificaties, Pantone selecties, andere kleurmodellen en andere paginabewerkingen.

Markzware’s Q2ID is beschikbaar via resellers over heel Europa, het Midden Oosten, India en Afrika http://www.markzware.com/support/resellers/
of online via de Markzware site
http://www.markzware.com/products/
De MSR- prijs is €199 of £139. Voor meer informatie bezoekt u onze website op
http://www.markzware.com/products/q2id/

Markzware
Markzware is de marktleider in het ontwikkelen van kwaliteitsgarantie, dataconversie en workflow oplossingen voor internationale uitgeverijen, repro-, print-, en digitale media bedrijven. Markzware is een geprivatiseerde organisatie, gevestigd in Santa Ana, Californië. Markzware B.V., gevestigd in Rijswijk, Nederland, is het hoofdkantoor voor alle activiteiten in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Voor meer informatie bezoekt u onze website: http://www.markzware.com

Contact:
David Dilling
++31 70 307 2977
sales@markzware.com

© 2006 Markzware. All rights reserved. Covered by U.S. Patent # 5,963,641
###

Markzware Geeft Haar Beroemde Plug-In Q2ID (v2) QuarkXPress 7 Naar InDesign Uit

Title: Markzware Geeft Haar Beroemde Plug-In Q2ID (v2) QuarkXPress 7 Naar InDesign Uit
Published on: November 8, 2006
David Dilling

Related Articles

Stay Connected!

SUBSCRIBE
Close