Markzware’s FlightCheck® Professional ondersteunt nu QuarkXPress 8 & Adobe CS4 Suite

Markzware FlightCheck New Version! Click Here To Learn More

NIEUWE PREFLIGHT SOFTWARE – Biedt (Digitale) Drukkers, Uitgeverijen en Grafisch Ontwerpers een volledige kwaliteitscontrole

Markzware’s FlightCheck® Professional ondersteunt nu QuarkXPress 8 & Adobe CS4 Suite

RIJSWIJK, Nederland, 28 Augustus 2009 – Markzware, de authoriteit en uitvinder van preflight heeft een belangrijke uitgrade uitgebracht van haar populaire preflight oplossing, FlightCheck Professional 6.5 voor Macintosh. Met de huidige economische uitdagingen, biedt Markzware een korting van 100 Euro op FlightCheck Professional v6.5 welke volledige support biedt voor Adobe CS4 Creative Suite en QuarkXPress 8. Deze krachtige upgrade geeft drukkerijen, grafisch ontwerpers en uitgeverijen de mogelijkheid efficiënt te controleren en zo kostbare productiefouten te voorkomen.

Het proces van preflighting is wereldwijd al langer dan een decennium een zeer belangrijke halte voor drukkerijen en prepress professionals. Preflighting is het proces waarbij missende items en fouten in de bestanden van klanten worden gevonden en gecorrigeerd, nog vóór ze een probleem vormen in de workflow.

Ik zweer bij mijn Markzware FlightCheck Pro” zegt Martin Harding, prepress Mac gebruiker bij Prometheus Books in de UK. Harding vervolgt: “Ik vind het zo’n goed programma omdat het snel RGB kleurruimte, trapping en over-printing problemen detecteert en zelfs problemen tackelt die kunnen worden veroorzaakt door inktdensiteit. Ik werk met een high-end systeem met ingebouwde bestandscontrole, maar ben nog steeds van mening dat het belangrijk is een systeem als FlightCheck Pro te hebben om problemen nog eerder te detecteren.”

Hoe eerder in de workflow de problemen worden ontdekt en gerepareerd, hoe probleemlozer de workflow zal zijn en hoe goedkoper de uiteindelijke kostprijs van het drukwerk zal zijn. FlightCheck is, in tegenstelling tot andere preflight oplossingen die als een plugin werken binnen één specifiek programma, een stand-alone applicatie en biedt met haar eenvoudig op te zetten voorkeuren {Ground Controls} een snelle en eenvoudige manier om zogenaamde ‘deal breakers’ in de workflow te voorkomen. Als er iets voor komt in het document dat in strijd is met de opgezette voorkeuren, geeft FlightCheck dit aan. Pamela V.White, ontwerp manager binnen haar eigen bedrijf voor grafische vormgeving en prepress service zegt: “FlightCheck 6.5 is een geweldige tool en is extreem waardevol voor mij, mijn collega’s op de afdeling en de drukkerijen. Het verzekert me van drukklare documenten zonder problemen. Ik zie het ook als een voortreffelijk educatief programma voor diegenen die het hele preflight proces en de controles onder de knie proberen te krijgen.”

In de huidige markt, waarbinnen lagere oplagen en snellere doorlooptijden aan de orde van de dag zijn, vereisen digitale bestanden een hogere mate van kwaliteitscontrole. Of het document nu wordt aangeleverd in Adobe PDF, InDesign of QuarkXPress, ze hebben allemaal te maken met fonts, kleur, illustraties, documentinstellingen en meer die allen afzonderlijk of gezamenlijk een probleem kunnen veroorzaken.
Flightcheck’s diversiteit voor het grondig tegen het licht houden van diverse filetypen is slechts één reden waarom het zo populair is bij velen en wordt gebruikt als dé tool voor kwaliteitscontrole.

Een andere gebruiker van FlightCheck, Dan Williams, zegt: “FlightCheck is altijd een essentiële applicatie binnen onze workflow en stelt ons in staat problemen binnen de bestanden op te lossen voor ze in productie worden genomen. Ik beveel een consistente preflight procedure aan (d.m.v. FlightCheck) voor iedereen die werkt binnen een omgeving met een (strenge)  kwaliteitscontrole.”

Eigenlijk alles dat gedrukt wordt, inclusief magazines, catalogi, brochures, advertenties, handleidingen, verpakkingen, enz. profiteert van het gebruik van een dergelijke kwaliteitscontrole. De competitie binnen de huidige economische situatie zorgt voor de noodzaak dat drukkerijen en uitgeverijen hun documenten dubbel of zelfs driedubbel controleren en zo een herdruk voorkomen. Drukkerijen, uitgeverijen en andere professionals binnen de grafische industrie zullen ook in de toekomst blijven profiteren van deze nieuwe versie van FlightCheck 6.5.

Rob Hawks, vice president van Prepress Online, zegt: “In onze lijn van werk scannen en controleren we alle documenten die we ontvangen van onze klanten om te zien of ze drukklaar zijn. We gebruiken FlightCheck in onze eerste lijn. De software helpt problemen, die te maken hebben met bijvoorbeeld fonts of illustraties, te detecteren en verschaft ons de noodzakelijke  inzichten. Ik beveel FlightCheck en alle andere producten van Markzware aan voor een betere workflow.”

Prijs en beschikbaarheid:
De software upgrade voor FlightCheck Professional 6.5 voor Macintosh is nu beschikbaar. U kunt upgraden vanaf FlightCheck Professional v5.0 en hoger voor 99 Euro. FlightCheck Designer is niet langer verkrijgbaar, maar gebruikers kunnen upgraden naar FlightCheck Professional v6.5 voor slechts 129 Euro. De volledige versie is beschikbaar voor 399 Euro. Eindgebruikers kunnen zich wenden tot hun locale resellers (klik hier voor een overzicht). Resellers kunnen bestellen via een Markzware authorized Distributor.

Over Markzware:
Markzware, opgericht in 1995, is een privé-onderneming met Santa Ana, Californië in de USA als thuishaven. Markzware ontwikkelt programma’s voor kwaliteitscontrole belichting en dataconversie voor de internationale grafische en multimedia industrie. Markzware B.V. te Rijswijk, Nederland, is het hoofdkantoor voor de activiteiten in Europa, het Midden Oosten, Afrika en Azië.

Bezoek Markzware!

© 2009 Markzware. Alle rechten voorbehouden. Gedekt door U.S. Patent #5,963,641.

Kontakt:
David Dilling
++31 70 307 2977
sales@markzware.com

Grafische applicaties en meer!

Title: Markzware’s FlightCheck® Professional ondersteunt nu QuarkXPress 8 & Adobe CS4 Suite
Published on: September 1, 2009
David Dilling

Related Articles

Stay Connected!

SUBSCRIBE
Close